POZNEJTE, ŽE CVIČIT SE PSEM JE ZÁBAVA...

Pořízení psa do rodiny je závazkem na mnoho let, a proto by jeho výchova a výcvik měly být základem harmonického soužití s lidmi. Zodpovědní majitelé hledají maximum informací   
a zkušeností. HAFBO se tyto informace a zkušenosti snaží majitelům psů zodpovědně předávat formou, která je snadno pochopitelná a dobře osvojitelná.

NAŠÍM CÍLEM JE CO NEJVÍCE SPOKOJENÝCH A ŠŤASTNÝCH MAJITELŮ VYCHOVANÝCH A ZCELA OVLADATELNÝCH PSŮ, PRO KTERÉ JE ŽIVOT S NEJSTARŠÍM PRŮVODCEM A PŘÍTELEM ČLOVĚKA OBOHACENÍM A PŘÍNOSEM A NIKOLIV STRESUJÍCÍM ELEMENTEM.

NA CO SE ZAMĚŘUJEME?

Cvičení je zaměřené především na upevnění vzájemného vztahu mezi majitelem a jeho psem, na nastavení správné komunikace a respektování potřeb obou stran. Dále na budování a rozvíjení důvěry psa ve svého pána, využívání správné intonace hlasu, mimiky a gest jako základu pro správnou komunikaci se psem a na tolik nezbytné porozumění tzv. „psí řeči“.

V NAŠÍ NABÍDCE NAJDETE LEKCE POSLUŠNOSTI JAK PRO NEJMENŠÍ ŠTĚŇÁTKA, TAK I PRO DOSPĚLÉ PSY. STEJNĚ TAK I HODINY VŠECH MOŽNÝCH SPORTŮ OD AGILITY, PŘES FRISBEE AŽ PO DOGDANCING.

vychova a vycvik_uvodni strana 3

POKUD MÁTE ZÁJEM SE ZÚČASTNIT NEBO SE PŘIJÍT JENOM PODÍVAT, NEVÁHEJTE A PIŠTE, VOLEJTE NEBO SE ROVNOU ZAREGISTRUJTE

„Super pozitívny a dosť osobný prístup k psom, parkovanie hneď pred
vchodom, dobrý výber lekcií.“

Katarína a Thor